Skip to main content

Έκτακτο Συμβούλιο ΕΛεγχόμενων ΟΝτων

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Hard rock band from Greece

Το Έκτακτο Συμβούλιο ΕΛεγχόμενων ΟΝτων (ΕΣΕΛΟΝ) δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 από δύο μέλη των “Raccoons”-Hard Rock Group των ’80s, ’90s - χωρίς δισκογραφική παρoυσία. Είναι οι : Τάkis Tyrovolas (Κιθάρα, Φωνητικά) και Βαγγέλης Ψύγκας (μπάσο). Μαζί τους ενώθηκε ο Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος στα drums και στο σχήμα μπήκε τα τελευταία χρόνια η Μαρία Νίκα στα φωνητικά.
Οι ‘ΕΣΕΛΟΝ’ κινούνται κυρίως στο χώρο του κλασικού Rock, με επιρροές από Blues, Country ακόμα και Ethnic στοιχεία. Το “Ωσεί Παρών” δεν είναι ένα “album” με κάποιο αριθμό τραγουδιών. Αποτελεί μια συλλογή μουσικών συνθέσεων, οι οποίες γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους την τελευταία 20-ετία.

Συνθέτης και στιχουργός σε όλα σχεδόν τα κομμάτια είναι ο Τάkis Tyrovolas εκτός από τα ‘The Conqueror Worm’-Part A και ‘The Conqueror Worm’-Part Β, που οι στίχοι είναι του Edgar Allan Poe, καθώς και το κομμάτι με τίτλο ‘Green sleeves ’, που είναι παραδοσιακό σε διασκευή Τάkis Tyrovolas. Οι στίχοι σε όλα τα κομμάτια είναι ελληνικοί εκτός από τα ‘The Conqueror Worm-Part A’ , ‘The Conqueror Worm’-Part Β, και ‘Irene’, που είναι αγγλικοί.

Our Latest Album